Hentbolda Şampiyonlar Belli Oldu

Hentbolda Şampiyonlar Belli Oldu

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Hentbol İl Temsilciliği faaliyet programında yer alan Kulüplerarası Gençler Hentbol İl Birinciliği müsabakaları Yunus Emre Spor Salonu’nda oynanan final karşılaşmaların ardından sona erdi.

Karaman’da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen Kulüplerarası Gençler Hentbol İl Birinciliği müsabakaları 5 kulüp takımının çekişmeli geçen mücadelesine sahne oldu.

10 gün devam müsabakalarda sporcuların şampiyonluk heyecanına ortak olan sporseverler tezahüratlarıyla takımları biran olsun yalnız bırakmadı.

Hentbol ziyafetinin yaşandığı müsabakalar sonunda İdman Yurdu Spor Kulübü A Takımı şampiyonluğunu ilan ederken, İdman Yurdu Spor Kulübü B Takımı ikinci, Spor Lisesi Kulübü üçüncü, Fatih Anadolu Lisesi Kulübü ise dördüncü oldu.

Müsabakalar sonunda dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Mustafa Akgündüz, İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı Polat Kılınç, hentbol antrenörü Hüseyin Ardıç ve beden eğitimi öğretmeni Nurcan Taşkuyu tarafından verildi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber