Hentbol'un Yıldızları Karaman'da Parlayacak

Hentbol'un Yıldızları Karaman'da Parlayacak

Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde düzenlenecek Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Hentbol Çeyrek Final müsabakaları 17 ilden 24 takımın yarı final mücadelesine sahne olacak.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün 2018-2019 sezonu faaliyet programında yer alan Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) çeyrek final müsabakaları erkekler ve kızlar kategorilerinde 17 ilden toplam 24 takımın yarı final mücadelesine sahne olacak.

1-3 Mart 2019 tarihleri arasında erkeklerde Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi, kızlarda Yunus Emre Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek müsabakalar 3 Mart Pazar günü oynanacak final karşılaşmalarının ardından sona erecek. Gruplarında dereceye giren takımlar 27-29 Mart tarihlerinde Denizli ve Kars’ta düzenlenecek yarı final müsabakalarına gitmeye hak kazanacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber