Her Gün Kaza Olan Yola Önlem Alınmıyor

Her Gün Kaza Olan Yola Önlem Alınmıyor

Eskişehir'in Emek Mahallesinde bulunan bir kavşakta her gün meydana kazalara rağmen önlem almayan yetkililere seslenen vatandaşlar "birinin ölmesi mi gerkiyor?"...

Eskişehir'in Emek Mahallesinde bulunan bir kavşakta her gün meydana kazalara rağmen önlem almayan yetkililere seslenen vatandaşlar "birinin ölmesi mi gerkiyor?" diye isyanda bulundu.

Odunpazarı İlçesi Emek Mahallesi'nde Dilek Caddesi ve Şemsettin Günaltay caddelerini bağlayan caddede kasis, trafik lambası ve uyarıcı tabela olmamasına mahalle halkı tepkili. Vatandaşlar yolun çift yönlü olmasına rağmen herhangi bir önlem alınmadığını ve trafik ışığı yapılmamasının kazalara davetiye çıkardığını söyledi. Sokak ve caddenin birleştiği dönüşte araçların burun buruna geldiğini ifade eden Mahalle Muhtarı Sibel Akıl, özellikle iş çıkış saatlerinde kamyon ve otobüslerin geçtiği zamanlarda trafiğin kullanılmaz hale geldiğini belirtti. Muhtar Akıl, iki gün önce bir halk otobüsü ve bir binek aracın kaza yaptığını söyledi.

"Defalarca Büyükşehir Belediyesine yazdık"

Emek Mahalle Muhtarı Sibel Akıl daha önce bu sorunlu cadde için defalarca dilekçe verdiklerini söyleyerek "Burası Emek Mahallesi'nde Dilek Caddesi'nin ve Şemsettin Günaltay Caddesi'ni tam kesişim noktasıdır. Ve burada herhangi bir işte hız kesici, herhangi bir uyarıcı hiçbir şey bulunmamaktadır. Sadece tek bir levha vardır. Şemsettin Günaltay'dan direkt gelenler için o levha da zaten geride kalmış. Hiçbir anlam ifade etmiyor. Sürücü çok geç kalmış oluyor. Yukarıdan aşağıya yani dilek caddesinden aşağıya inerken araçlar maalesef Şemsettin Günaltay'dan çıkan araçta bir kaza yaşıyorlar. Günde iki kere günde üç kere işte haftada dört beş defa biz bu kazaları maalesef yaşıyoruz. Defalarca da UKOME yazdık. İşte Büyükşehir Belediyesine yazdık ancak herhangi bir önlem alınması konusunda ama maalesef herhangi bir önlem alınmadı. Bu kazalar yaşanmaya devam ediyor. Yani bununla ilgili bir çalışma yapılmasını istiyoruz. Gelip yerinde incelenmesini istiyoruz. En son iki gün önce kaza oldu. Halk otobüsüyle bir binek araç kaza yaptı. Yaralanan bir arkadaşımız oldu. Gece geç saatlere kadar biz de yanındaydık. Bu cadde ve kesişim noktası sıkıntılı buraya bir çözüm üretilmesi gerekiyor. İlla birisi ölünce mi yapılacak. O zaman mı önlem alınacak. Bu sorundan buradaki yaşayan insanlar da, dükkân sahiplerimiz de, işte esnaflarımız olsun, vatandaşımız olsun, kaldık ki burada bir park alanı da var ve çocuklar sürekli oyun oynama gidiyor. Hiçbir önlem alınmamış. Yetkililerden çözüm olarak, hız kesici, yaya geçidi, kasis ya da trafik lambası koymalarını istiyoruz. Ben Emek Mahalle Muhtarı olarak yetkililerden canlar kaybolmadan bir önlem alınsın istiyoruz artık "dedi.

Her Gün Kaza Olan Yola Önlem Alınmıyor

Her Gün Kaza Olan Yola Önlem Alınmıyor

Her Gün Kaza Olan Yola Önlem Alınmıyor

Her Gün Kaza Olan Yola Önlem Alınmıyor

Her Gün Kaza Olan Yola Önlem Alınmıyor

Her Gün Kaza Olan Yola Önlem Alınmıyor

Her Gün Kaza Olan Yola Önlem Alınmıyor

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber