“Her Zaman Sorumluluklarımızın Bilincindeyiz”

“Her Zaman Sorumluluklarımızın Bilincindeyiz”

Karaman Habercisi Selman Çolak, Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlü Hayati Kısacık’ı ziyaret etti

Karaman’da yoğun kar yağışı sonrası Karaman merkezde olduğu gibi ilçelerde de bazı yerlerde çökmelere neden oldu.

Ermenek’te yaşanan bir olayda ise spor salonunda çökme meydana gelmiş bir takım yerlerde il müdürünün konu ile ilgilenmediği yönünde söylemler olmuştu.

İl müdürü Kısacık’a bu durumu sorduk.

Görüşme sürecinde göreve başladığı günden bu yana Karaman için atılan adımları anlatan Kısacık Ermenek’teki salon için de daha önceki yıllarda iki kez bilgilendirme yapıldığını anlattı. Yaklaşık 15 yıllık olan salonun özellikle üstünün günümüz spor salonları mimarisinde tercih edilen yapılar gibi olmadığını ve bu durumun düzeltilmesi konusunda ilgili makamlara gerekli yazıları yazdıklarını ifade eden Kısacık, o salon ile ilgili Ermenek yerel yönetiminde içinde olduğu protokolden bahsetti.

Kısacık’ın spor salonunu yetkililerle birlikte bugün incelemesi ve teknik raporların hazırlanması bekleniyor.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber