Hindistanlı İş İnsanlarından Çalışmalara Övgü

Hindistanlı İş İnsanlarından Çalışmalara Övgü

Hindistanlı İş İnsanlarından Talas Belediyesinin Tarıma Sağladığı Desteğe Övgü

Hindistanlı iş insanları, Talas Belediyesinin kırsal mahallelerde hizmete sunduğu tarım alet ve makinelerini incelemek için ilçeye geldi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, bir tarım ürünleri firmasının Hindistan temsilciliğini yapan iş insanları, Hindistan'ın Bangolore kentinden gelerek kompost gübre karıştırma makinesi başta olmak üzere Talas Belediyesi tarafından kullanıma sunulan tarım aletlerini inceledi.

Kamber Mahallesi'nde tarlada çalışan kompost gübre dağıtım makinesini yerinde gören Hintli Vijay Kumar Bhagavan, Vikram Bidadi Iyengar ve Rajanna Kodipalya Ganganna belediyenin böyle bir destek sağlamış olmasına şaşırdıklarını belirtti.

Ülkelerinde bu tip bir uygulama olmadığını aktaran iş insanları, tarıma verdiği destekten dolayı Başkan Mustafa Yalçın'a tebriklerini iletti.

İş insanlarından Vijay Kumar Bhagavan, kompost gübre hazırlama makinesinin sunduğu kolaylıklara değinerek pratikliğinin yanında çevreye de büyük katkıda bulunduğuna dikkati çekti.

Belediye eliyle bu uygulamaların yapılıyor olmasının oldukça önemli olduğunu ifade eden Bhagavan, çiftçilerin bu desteklerle daha iyi ürünler yetiştirebileceğine işaret etti.

Vikram Bidadi Iyengar da Talas Belediyesi tarafından sağlanan araçların yaptığı işleri Hindistan'da kendilerinin el ile yaptıklarını belirterek belediyenin çok önemli bir hizmet gerçekleştirdiğini kaydetti.

Hindistanlı İş İnsanlarından Çalışmalara Övgü

Hindistanlı İş İnsanlarından Çalışmalara Övgü

Kaynak:Kayseri Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber