Hırsızlar Umduğunu Bulamadı

Hırsızlar Umduğunu Bulamadı

Karaman’da yaşanan hırsızlık olayında, hırsızlar evi adeta talan etmişler

Karaman’da dün gece fark edilen hırsızlık olayı Zembilli Ali Efendi Mahallesi 100. Yıl Ortaokulu civarında meydana geldi.

Bir müddet evde olmayan ev sahipleri evlerine geldiklerinde şok oldular. Evin her tarafını adeta talan edilmiş bir vaziyette bulan ev sahipleri durumu hemen polise haber verdiler.

Eve gelen polis ekibi yaptığı incelemede 2 katlı evin birinci katına giren hırsızın mutfak balkonu kısmından girdiğini fark etti. Daha sonra olay yeri inceleme ekipleri tarafından evde yapılan inceleme ile hırsızdan deliller toplanmaya çalışıldı.

Evi talan ettiği halde para ve altın gibi kıymetli şeylerin evde olmadığı anlayıp, evden bir şey almadan kaçan hırsızı yakalamak için polis ekipleri çalışma başlattı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber