Hocanın Memleketinde Karaman’a Kötü Şaka

Hocanın Memleketinde Karaman’a Kötü Şaka

Karaman Belediyespor zirve yarışında darbe aldı.

Karaman Belediyespor Bölgesel Amatör Lige veda sloganıyla gittiği Akşehir deplasmanından kalesinde gördüğü 4 golle döndü Bu mağlubiyet ile zirve yarışından ağır darbe aldı.

Akşehir Kontrataklar ve Sol Köşeden Karaman’a Geldi

Maçta ilk golün ardından savunma ağırlıklı bir futbol ortaya koyan Konya temsilcisi ev sahibi Akşehir Spor Karaman Belediyespor’un ataklara çıktığı sırada savunmasında verdiği açıklardan faydalandı. Ani ataklarda başarısız olan Karaman, kalesinde topu sol tarafta 4 kez gördü.

Karamanoğulları taraftar grubunun da yalnız bırakmadığı Karaman Belediyespor bu haftayı  4:0 lık skorla 3 puan kaybederek kapatırken futbolculardan Muzaffer Emre İlhan sosyal medya hesabından;

“Bugün takım halinde girdiğimiz pozisyonları gole çeviremedik, geride daha dikkatli olmak zorundaydık olmadı bu hafta bize yakışmadı. Tüm camiamızdan özür diliyoruz. Hakemleri de rakipleri de rakiplerle beraber yenmemiz gerekiyor artık. Bu takım bu sene Şampiyon, o kadar!” paylaşımında bulundu.

76714060_2149702268464757_4766084539325874176_n.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber