Hollandalı Aile Meke Gölü'nde Karavanlarıyla Dinleniyor

Hollandalı Aile Meke Gölü'nde Karavanlarıyla Dinleniyor

Karavanları ile dünya turuna çıkan Hollandalı aile, Konya'nın Karapınar ilçesinde mola vererek Meke Gölü'nde dinlendi.

Hollandalı bir aile, karavanlarıyla dünya turuna çıkarak Türkiye'ye gelen ve birçok şehri gezen bir maceracı ailedir. Thomas Hendrik, eşi Lauri ve çocukları Taka ve Jsa, Konya'nın Karapınar ilçesinde bulunan Meke Gölü'ne mola vererek dinlenmeye karar verdiler. Karavanlarıyla göl kenarında konaklayan aile, gün batımı ve doğuşunu izlemek için sessiz ve sakin ortamı tercih etti. Kuş sesleri eşliğinde huzurlu bir kamp deneyimi yaşadılar. Ancak gölün kuruması aileyi üzdü.

Thomas Hendrik, "Karavanla dünya turu yapmak bizim hayalimizdi. Bu hayalimizi gerçekleştirmek için yollara düştük ve birçok ülkeyi gezdik. Türkiye'ye geldik ve burası gerçekten muhteşem bir ülke. İnsanları yardımsever ve yemekleri harika. Meke Gölü'nü daha önce duymuştuk ve burada konaklama fırsatı bulduk. Gölün kuruması gerçekten üzücü olsa da, bu durum ilginç bir oluşum ve bizim için güzel bir kamp deneyimi oldu. Bir süre daha Türkiye'de kalıp ayrılacağız. Burada çok güzel anılar biriktirdik" şeklinde konuştu.

Hollandalı ailenin Meke Gölü'nde dinlenme ve kamp yapma deneyimi, onlara Türkiye'nin doğal güzelliklerini keşfetme ve unutulmaz anılar biriktirme fırsatı sağlamıştır. Türkiye'nin misafirperverliği ve benzersiz doğal alanları, turistlerin dikkatini çekmeye devam etmektedir.

Hollandalı Turist Aile Meke Gölü’nde

Hollandalı Turist Aile Meke Gölü’nde

Hollandalı Turist Aile Meke Gölü’nde

İlgili Haberler

Kaynak:Konya Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber