Hüseyin Akın Necati Yeniel Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde Öğrencilerle Buluştu

Hüseyin Akın Necati Yeniel Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde Öğrencilerle Buluştu

Necati Yeniel Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri Okur-Yazar buluşmasında yazar ve şair Hüseyin Akın ile bir araya geldiler.

Her Ay Bir Kitap, Her Ay Bir Yazar projesi kapsamında Necati Yeniel Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri yazar-şair Hüseyin Akın’ın sunum yaptığı “Nasıl Bir Aldım” konulu bir söyleşi programı düzenlediler. Programa Milli Eğitim Şube Müdürü Necmettin Acat, Memur-Sen Karaman İl Temsilcisi Yunus Özdemir , öğretmenler ve öğrenciler katıldılar. Açılış konuşmasını Okul Müdürü Hasan Erkan’ın yaptığı program Hüseyin Akın’ın sunumuyla devam etti. Hüseyin Akın konuşmasında şunları söyledi. “Okulunuzda not almak için uğraşmayın. Hocalarınızın söylediklerini not alın. Kitap okuyun, tabiatı okuyun, yüzleri okuyun, durumları okuyun.”

Milli eğitim şube Müdürü Necmettin Acat’ın Hüseyin Akın’a plaket takdimi ve yazarın kitaplarını imzalaması ile program sona erdi.

1.1.jpg

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber