Hüseyin Mutlu Ak Parti'den Adaylık İçin Başvurusunu Yaptı

Hüseyin Mutlu Ak Parti'den Adaylık İçin Başvurusunu Yaptı

Ak Parti'nin 3. vekilliği kaybettiği seçimde 3.sıra adayı olan Mutlu performansı ile gönüller kazanmıştı.

Karaman’ın tanınmış ve sevilen avukatlarından işçi dostu Hüseyin Mutlu, 28. dönem milletvekilliği için aday adaylığı başvurusunu AK Parti Karaman İl Başkanlığında yaptı.

Partililerin ve basın mensuplarının da katıldığı başvuru programında açıklamalarda bulunan Mutlu;

“14 Mayıs'ta kutlu davada, bu yolculukta hep birlikte el ele, kucaklayarak, zorlaştırmayarak, ötekileştirmeyerek hep birlikte muzaffer bir şekilde ayrılacağız. Karaman'dan güçlü bir şekilde, el ele, güçlü bir Karaman inşa edeceğiz. Karaman'ın önündeki engelleri küçük olsun, benim olsun diyenleri, Karaman'ın makus bazı kaderini hep birlikte değiştireceğiz İnşallah. Sayın Cumhurbaşkanımızın Karaman'a yaptıkları ortada. Bölünmüş yollar, hızlı tren, yakın zamanda stadyum açılacak inşallah. Gelinen nokta altyapımız var. Allah'ın izniyle öyle bir nimet vermiş ki Karaman'a Cenabı Allah demir yollarının, Afyon'dan başlayarak Karaman'da birleştiği, Ankara'dan başlayarak. Yine Karaman'da birleştiği, Kayseri'den başlayarak yine Karaman'da birleştiği, birinci OSB'nin olduğu, ikinci OSB'nin olduğu, serbest bölgenin ilan edildiği, lojistik merkezlerinin ilan edildiği, tamamen yasal düzenlemesinin yapıldığı, sadece önünde ufak tefek eksikliklerin kaldığı bir Karaman var. İnşallah öyle bir Karaman inşa edeceğiz ki tarihin en güçlü Karaman'ını dizayn edeceğiz. Hep birlikte yapacağız inşallah. Bu kutlu yolda yanlışımız olabilir. Gönül kırgınlığı olabilir. Lütfen elimizden tutun. Lütfen bizi yalnız bırakmayın. Bu yol zorlu bir yol. Bu yolda bugün bakıyorsunuz Diyarbakır'da abuk subuk Öcalan'a özgürlük gibi, yüzme bilmeyen hayaller kurmaya başladılar şimdiden. Büyük resme bakın. Büyük resimde, ülkenin bölünmez bütünlüğü var. Büyük resimde ay yıldızlı bayrağımız var. Büyük resimde Sayın Cumhurbaşkanımız var. Buraya gelerek beni onurlandırdınız. İnşallah 14 Mayıs'ta da hep birlikte üç sıfır alarak biz de sizlere bu hizmeti sağlayacağız” dedi.

whatsapp-gorsel-2023-03-21-saat-20-02-59.jpg

whatsapp-gorsel-2023-03-21-saat-18-25-47.jpg

2-119.jpg

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber