Hüyük'teki Kazada Hayatını Kaybeden Temizlik Görevlisi Toprağa Verildi

Hüyük'teki Kazada Hayatını Kaybeden Temizlik Görevlisi Toprağa Verildi

Konya’nın Hüyük ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden, belediyede temizlik görevlisi olarak çalışan Serkan Çınar memleketinde toprağa verildi.

Trafik kazasında yaşamını yitiren Çınar için doğum yeri olan Hüyük ilçesine bağlı İmrenler Mahallesi’nde saat 11.00'de cenaze töreni düzenlendi.

Cenaze törenine Çınar’ın ailesi, mahalle sakinlerinin yanısıra belediyede çalışan mesai arkadaşları da katıldı. Kılınan namazın ardından Çınar’ın naaşı yerleşim merkezindeki mezarlıkta toprağa verildi.

Kazada yaralanan Çınar’ın babası ve annesinin ise hastanede tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.

Öte yandan, Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır da yayımladığı taziye mesajında, "Belediye personelimiz, evladımız Serkan Çınar’ı elim bir trafik kazasında kaybetmiş olmanın derin üzüntüsünü yaşıyorum. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum." şeklinde sözlere yer verdi.

Konya'nın Hüyük ilçesinde 9 Ağustos'ta otomobil ile kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında Yusuf Çınar yaşamını yitirmiş, aynı araçtaki babası Serkan ve annesi Fatma Çınar yaralanmıştı.
 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber