Huzurkent’te Üretici Ürünlerini Artık Daha Rahat Taşıyor

Huzurkent’te Üretici Ürünlerini Artık Daha Rahat Taşıyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekiplerince yürütülen çalışmalar bünyesinde, Huzurkent Mahallesi'nde...

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekiplerince yürütülen çalışmalar bünyesinde, Huzurkent Mahallesi'nde bulunan, çiftçi ile üreticilerin sık kullandığı ve esnafın da yoğun olarak bulunduğu Atatürk Bulvarı yenilendi.

Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı tarafından Huzurkent Mahallesi'nde süren çalışmalar kapsamında Atatürk Bulvarı'nı yenileyen ekipler, 2 bin metre uzunluğundaki yolda 11 bin 67 ton, bin metre uzunluğundaki Işık Bulvarı'nda 5 bin 316 ton, 700 metre uzunluğundaki Cengiz Topel Caddesi'nde ise bin 905 ton sıcak asfalt serim çalışması gerçekleştirdi. Ekipler tarafından, toplamda 18 bin 288 ton sıcak asfalt yol yapımı tamamlanarak hizmete sunuldu.

Cadde ve bulvarlardaki üstyapının yenileme çalışmasını gerçekleştiren ekiplerin, işaretleme işlemlerini tamamlaması ve kaldırımların da yenilenmesiyle çalışmalar tamamlandı.

"Çok yoğun kullanılan bu yolun yenilenmesinden memnuniyet duyduk"

Çiftçinin, üreticinin ve esnafın çok yoğun kullandığı bir bulvarda çalışma yapılmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Adnan Menderes Mahalle Muhtarı Mehmet Adlığ, "Çok sıkıntı çekiyorduk. Çiftçilerin ürettiği ürünler zor şartlarda taşınıyordu. Bu yapılan çalışmadan dolayı Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve ekibine teşekkür ederiz" diye konuştu.

Yolla ilgili şikayetlerini geçmişte Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer'e ilettiğini belirten Köselerli Mahalle Muhtarı Nedim Bozoğlu ise, "Yolumuz çok bozuktu. Başkanımız Vahap Seçer'e talebimizi ilettik. Talebimize duyarsız kalmayıp, bulvarlarımızı yenilediği için kendisine şahsım ve mahallem adına teşekkür ederim. Bu yolların yapılması ile üreticilerimiz mallarını daha hızlı ve daha konforlu taşımaya başladı" dedi.

Huzurkent’te Üretici Ürünlerini Artık Daha Rahat Taşıyor

Huzurkent’te Üretici Ürünlerini Artık Daha Rahat Taşıyor

Huzurkent’te Üretici Ürünlerini Artık Daha Rahat Taşıyor

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber