İbrahim Bey İlk ve Ortaokuluna Sürpriz Ziyaret

İbrahim Bey İlk ve Ortaokuluna Sürpriz Ziyaret

Karaman Valisi Fahri Meral, İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu ile birlikte İbrahim Bey İlk ve Ortaokulunu ziyaret ederek öğretmenler ve öğrencilerle bir araya geldi.

Karaman Valisi Fahri Meral okul ziyaretleri kapsamında İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu ile birlikte İbrahim Bey İlk ve Ortaokulunu ziyaret etti.

Öğrencilerin çiçekle karşıladığı Vali Fahri Meral ilk olarak 3. sınıfları ziyaret etti. Öğrencilerle bir süre sohbet ettikten sonra fotoğraf çektiren Vali Fahri Meral ve İl Müdürü Mevlüt Kuntoğlu daha sonra okulöncesi öğrencileriyle buluştu. Minik öğrencilerle sohbet eden Vali Fahri Meral sınıfta yapılan etkinlikler hakkında öğretmenlerden bilgi aldı.

Minik öğrencilerin ardından 8. sınıf öğrencilerini ziyaret eden Vali Meral ve İl Müdürü Kuntoğlu öğrencilerle sohbet etti.

Vali Fahri Meral ve İl Müdürü Mevlüt Kuntoğlu’nun okul yöneticileri ve öğretmelerle bir araya gelmesinin ardından ziyaret, Vali Meral’i ve İl Müdürü Kuntoğlu’nu çıkışta bekleyen öğrencilerle çekilen fotoğraflarla sona erdi.

baslk-019.jpg

İbrahim Bey İlk ve Ortaokuluna Sürpriz Ziyaret

İbrahim Bey İlk ve Ortaokuluna Sürpriz Ziyaret

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber