İbrala Kültür Evi'nde Anneler Günü Kahvaltısı

İbrala Kültür Evi'nde Anneler Günü Kahvaltısı

İbrala Kültür Evinde, Yeşildere Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ve Özel Anadolu Sevgi Yumağı ile beraber 10-16 Mayıs Engelliler Haftası ve aynı zamana denk düşen Anneler Günü etkinliği kapsamında müzik eşliğinde herkesten daha özel anne ve çocukları ile

Yeşildere Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ve program için yoğun çaba sarf eden Anadolu Sevgi Yumağı öğretmen ve idarecileri ile gerçekleştirilen etkinlikte anne ve çocukların daha güzel ve özel zaman geçirmelerine vesile olmaya çalışıldı.

Aynı zamanda anne ve çocuklarla sohbet ederek onların hem hüzünlü hem sevinç dolu dakikalarına eşlik edildi. Anneler çocukları ile rahatça eğlenebildikleri bir gün geçirmelerinin sağlanmasından dolayı çok memnun olduklarını dile getirdiler.

Dernek Başkanı Avukat Ramazan Eryiğit ”Hayatımızın şüphe götürmez bir gerçeği, en değerli varlığımız olan annelerimiz haklarını bir günde ödemek, mümkün olmadığı gibi bir hayat boyu da ödenmeyeceği muhakkaktır. Bizlere değer bilincini ilk öğreten annelerimiz, yorulup bıkmadan bizleri büyütmüş, sabır göstermiş, sadakati, cesareti, hoşgörüyü ve sevgiyi aşılamıştır. Hepimiz için en önemli varlık olan Annelerimize, hayatlarının her gününde destek olmak ve bizden bekledikleri sevgi ve saygıyı göstermek bir görev değil, içten gelen bir duygu olmalıdır” dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber