’içiciyim’ Diyen Sanığa 8 Yıl 4 Ay Hapis Cezası

’içiciyim’ Diyen Sanığa 8 Yıl 4 Ay Hapis Cezası

Kayseri'de "uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan tutuklu yargılanan sanığa, 8 yıl 4 ay hapis cezası verildi.

Kayseri'de "uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan tutuklu yargılanan sanığa, 8 yıl 4 ay hapis cezası verildi.

1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada, tutuklu yargılanan A.K. ve avukatı mahkeme salonunda hazır bulundu. Sanık A.K. uyuşturucu kullandığını ama kesinlikle uyuşturucu ticareti yapmadığını söyleyerek beraatını istedi.

Mahkeme heyeti yapılan yargılama sonucunda, sanık A.K.'yi "uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan 8 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırdı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber