İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Karaman Valiliğinde

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Karaman Valiliğinde

Karaman Polis Meslek Eğitim Merkezinde düzenlenen mezuniyet törenine katılmak üzere Karaman'a gelen İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu Valiliği ziyaret etti.

 Valilik hizmet binası önünde öğrencilerin çiçek takdimiyle karşılanan Bakan Süleyman Soylu, Vali Süleyman Tapsız ve il protokolü tarafından karşılandı. Tören mangasını selamlayarak beraberindeki heyetle Valilik makamına geçen Bakan Soylu, Valilik Şeref Defterini imzalayarak Karaman’da olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.
 
Karaman'a teşriflerinden dolayı şahsım ve Karamanlı hemşerilerim adına şükranlarımı arz ediyorum diyen Vali Tapsız, ziyaretin anısına Bakan Soylu’ ya Karamanoğlu Mehmetbey’ in Dil Fermanı’nın yer aldığı bir tablo hediye etti.
 
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Valilik ziyaretinin ardından Karaman'dan ayrıldı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber