İftar, Beyazkent Mahallesi'nde Verildi

İftar, Beyazkent Mahallesi'nde Verildi

Karaman Belediyesi’nin haftanın üç günü farklı mahallelerde düzenlediği geleneksel iftar yemeği Beyazkent Mahallesi’nde verildi.

Abdullah Tayyar Anadolu Lisesi bahçesinde gerçekleştirilen iftar yemeğine vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Beyazkent, Mehmet Akif Ersoy, Ahmet Yesevi, Siyahser ve Yunuskent Mahallelerinde ikamet eden vatandaşlarımıza sunulan iftar yemeğine; Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Belediye Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları çok sayıda vatandaş katıldı.

İftar saatinden önce masaları gezen Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, vatandaşlara hayırlı iftarlar dileyerek sohbet etti.

Son İftar Aktekke Meydanında

Ramazan Ayı’nın son iftar sofrası, 23 Haziran 2017 Cuma günü Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’na kurulacak. Binlerce vatandaşımızı aynı sofrada buluşturacak olan iftar programına tüm Karamanlılar davet edilirken, son iftar yemeğine çok büyük bir katılımın olması bekleniyor.

İftar, Beyazkent Mahallesi'nde Verildi

İftar, Beyazkent Mahallesi'nde Verildi

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber