İftar Sofrasına Yağmura Rağmen Büyük İlgi

İftar Sofrasına Yağmura Rağmen Büyük İlgi

Karaman Belediyesi’nin geleneksel iftar sofralarının ikincisi Atatürk Mahallesi’ndeki Dr. Faruk Sukan İlköğretim Okulu bahçesine kuruldu. Yağan yağmura rağmen iftar sofrasına mahalle sakinleri büyük ilgi gösterdi.

Karaman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen mahalle iftarlarının ikinci durağı Atatürk Mahallesi oldu. Dr. Faruk Sukan İlköğretim Okulu bahçesinde kurulan iftar sofrasına ilgi o kadar büyüktü ki ilave masalar açıldı. İftara katılan Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Ak Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker, Ak Parti İl Başkanı Mehmet Er ve Ak Parti Milletvekilleri adayları Selman Oğuzhan Eser ve Hüseyin Avlu Mutlu yemek öncesi masaları tek tek gezerek mahalle sakinleriyle selamlaştı ve hal, hatır sordu. İftar saatine yaklaşan dakikalarda bastıran ani yağmura rağmen vatandaşların birçoğu orucunu birlikte açtı.
    
İftar sofrası bugün de (22 Mayıs 2018 Salı) Yunuskent, Ahmet Yesevi, Ziya Gökalp ve Mehmet Akif Ersoy Mahallelerinin katılımıyla gerçekleşecek olan Piri Reis Kültür Merkezi önündeki alana kurulacak. Tüm halkımız davetlidir.

icerik-117.jpg

İftar Sofrasına Yağmura Rağmen Büyük İlgi

İftar Sofrasına Yağmura Rağmen Büyük İlgi

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber