İGEDER Karaman’dan MÜSİAD Karaman’a Ziyaret

İGEDER Karaman’dan MÜSİAD Karaman’a Ziyaret

İGEDER’ in ziyaretleri devam ediyor.

İGEDER (İstanbul Gönüllü Eğitimciler Derneği) üyelerinden Selami Gün ve Ahmet Tosuncu, MÜSİAD’ın Karaman Şube Başkanı Ali Osman Cevher’i makamında ziyaret ettiler. Hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Ziyarette Ensar Vakfı Karaman Şube Başkanı Süleyman Atik hazır bulundu.

Ahmet Tosuncu yaptığı açıklamada “İnsanı eğit ki, aile düzelsin; aileyi eğit ki, toplum düzelsin; toplumu eğit ki, Ülke düzelsin prensibinden yola çıkarak; Karaman İGEDER olarak, Ülkemizin belkemiği olan MÜSİAD’ın Karaman Şube Başkanı olan Sayın Ali Osman Cevher Beyi makamında ziyaret ettik. Kendilerine hayırlı olsun dileklerimizi sunduk. Başarılarının devamlı olması temennisinde bulunduk. Bu yıl ki ünlem çalışmamızı hediye ettik. Ayrıca Ensar Vakfı Başkanımız Sayın Süleyman Atik Bey’in de orada bulunması bizi ziyadesiyle memnun etti. Kendilerine İGEDER’in yaptığı faaliyetler hakkında bilgi verdik. Gayet samimi bir ortamda gerçekleştirilen sohbetin ardından kendilerine teşekkür ettik.” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber