İkinci Türk Dili Edebiyatçılar Buluşması Yarın

İkinci Türk Dili Edebiyatçılar Buluşması Yarın

Karaman'daki şair, yazar, araştırmacı yazar, halk ozanları ve edebiyatçılar İLESAM faaliyetiyle bir araya geliyorlar.

Geçen yıl Karaman'daki edebiyatçılar bir araya gelerek Piri Reis kültür sitesinde gerçekleştirdikleri  ilk etkinlik sonrasında bu yıl 2. Karaman Türk Dili Edebiyatçılar buluşması etkinliğinde bir araya gelecekler.
 
Türkiye İlim ve edebiyat Eseri Sahipleri Meslek Birliğinin (İLESAM) Karaman'daki temsilciliği tarafından düzenlenen edebiyatçılar buluşmasına otuz civarında şair, yazar araştırmacı ve halk ozanı katılacak. İl dışından şairlerinde katılımıyla  Ulusal düzeye taşınması konusunda da bir adım atılmış olacak.

20 Mayıs 2017 cumartesi günü Yaş kütüğüne plaket çakımıyla başlayacak etkinlik aynı günün akşamında Belediye Yunus Emre Kronferans salonunda şiir müzik ve söyleşi programı olarak sergilenecek.

Karaman'daki edebiyat ve sanat konusunda önemli bir etkinlik olarak nitelendirilen programa tüm Karaman halkı davet edildi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber