İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar’dan Milli Eğitim Müdürlüğüne Ziyaret

İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar’dan Milli Eğitim Müdürlüğüne Ziyaret

İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle İl Milli Eğitim Müdür Vekili Hasan Topal’ı ziyaret etti.

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Milli Eğitim Müdürlüğüne gerçekleşen ziyarette, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Hasan Topal gelecek nesillerin kaliteli bir eğitimle yetişmesi için tüm kurumlarla işbirliğinin önemine değinerek İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.


İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar ise öğretmelerin toplumun aynası olduğuna dikkat çekerek, “Geleceğimizi şekillendiren, fedakârlıkların en büyüğünü gösteren ve çocuklarımızın eğitim için çaba harcayan tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum" dedi.


Ziyaret, günün anısına çekilen fotoğrafla sona erdi.

2-013.jpg

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber