İl Genel Meclis Başkanı Celalettin Güngörer’den Kutlu Doğum Haftası Mesajı

İl Genel Meclis Başkanı Celalettin Güngörer’den Kutlu Doğum Haftası Mesajı

İl Genel Meclis Başkanı Celalettin Güngörer Kutlu Doğum Haftası Nedeniyle Bir Mesaj Yayınladı;

Başkan GÜNGÖRER mesajında şu görüşlere yer verdi; Alemlere rahmet olarak gönderilen Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed’in (sav) doğum yıl dönümünü idrak etmenin, O’nun (sav) ümmeti olmanın sevincini, huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Peygamber Efendimizin (sav) doğumu, beşeriyetin saadeti açısından insanlık tarihinin en önemli olaylarındandır. Bu günler, iki cihan güneşi olan Peygamber Efendimize (sav) olan sevgimizin pekişeceği, bu anlayış ve inançla birbirimize karşı olan kardeşlik duygularının da güç kazanacağı günlerdir. Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımız olan bu günlerde Peygamber (sav) Efendimizi örnek alarak oluşturacağımız vahdet duygusunun hem dünyamızı hem de ahiretimizi mamur edeceği ile ilgili şüphe yoktur. Adalet içinde kardeşçe paylaşma, barış içinde bir arada yaşama özlemlerinin her zamankinden daha fazla öne çıktığı günümüzde, Peygamber Efendimizi doğru anlamak büyük önem taşımaktadır.

Tüm ahlaki erdemlerin kendisinde toplandığı, alemlere rahmet olarak gönderilen, yaratılmışların en şereflisi, gönüllerin sultanı, Peygamber Efendimizin (sav) dünyayı şereflendirmesinin yıl dönümünü kutluyorum ve bu vesileyle rahmet ve şefkat Peygamberi Hz. Muhammed (sav) ‘in ümmeti olarak Kutlu Doğum haftasının “gönül coğrafyamıza, tüm insanlığa barış, huzur, esenlik getirmesini ve yeniden birlikte yaşama hukukumuzun ve ahlakının oluşmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.’’ temennilerinde bulundu.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber