İl Genel Meclis Başkanı Celalettin Güngörer'den Şehidlere Taziye Mesajı

İl Genel Meclis Başkanı Celalettin Güngörer'den Şehidlere Taziye Mesajı

İl Genel Meclis Başkanı Celallettin Güngörer Hakkari'nin Şemdinli İlçesinde Hayatını Kaybeden 8 Şehidimiz için Taziye Mesajı.

Başkan Celalettin Güngörer; Şehitlerimize Allah’tan rahmet ve Şehit ailelerine sabır dilerken, Türk milletinin birlik ve beraberliğini bozmaya kimsenin gücünün yetmeyeceğini ifade ederek mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Ortaklar bölgesinde, pkk'lı teröristlerle girdikleri çatışma sonucunda 6 askerimiz ve 2 korucumuzun hayatlarını kaybetmelerinin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Milletimizin başı sağ olsun. Aziz şehitlerimizin mekanı cennet, şehadetleri mübarek olsun. Aziz Milletimizin geçmişte milli mücadele yıllarında olduğu gibi her türlü beladan kurtulacak ferasete sahip olduğu bilincinde olarak vatanımızın ve milletimizin bölünmez bütünlüğüne yapılan bu saldırıların en kısa sürede sona ermesini diliyor; acılı ailelerine ve yakınlarına Allah’tan sabırlar diliyorum.

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber