İl Genel Meclis Başkanı Celalettin Güngörer’in Miraç Kandili Kutlama Mesajı

İl Genel Meclis Başkanı Celalettin Güngörer’in Miraç Kandili Kutlama Mesajı

İl Genel Meclis Başkanı Celalettin Güngörer’in Miraç Kandili Kutlama Mesajı yayınladı;

Başkan Celalettin GÜNGÖRER mesajında; Miraç, alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz (sav)’in Hakk’ın huzuruna kabul edilmesi, varlığın özüne ve anlamına yolculuğunu simgeleyen ve tüm insanlık için müjdelerle gelen bir gündür. Bu gece farz kılınan ve bizzat Peygamberimiz tarafından müminlerin miracı olarak nitelendirilen namaz müjdelenmiş olup insanlığın önüne sınırsız bir yükseliş ufku açılmıştır. Mirac’ın özünde her türlü kötülükten arınma ve ilahi emirlere teslimiyet vardır.

Asırlardır büyük bir coşku ve heyecanla karşıladığımız miraç kandili; toplumun manevi değerlerinin arttığı, insan ufkunun aydınlandığı, birlik, beraberlik ve paylaşmanın pekiştiği önemli günlerden biridir. Bu mübarek Kandil gecesinin huzur, barış, hoşgörü ve dayanışmayla hayırlara vesile olmasını diler tüm halkımızın ve İslam Aleminin Miraç Kandilini kutlarım.. İfadelerini kullandı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber