İl Genel Meclis Başkanı Celalettin Güngörer’in Üç Ayların Başlangıcı Ve Regaib Kandili Mesajı

İl Genel Meclis Başkanı Celalettin Güngörer’in Üç Ayların Başlangıcı Ve Regaib Kandili Mesajı

İl Genel Meclis Başkanı Celalettin GÜNGÖRER mübarek üç ayların başlangıcı ve Regaib Kandili münasebetiyle yayınladığı mesajda, Mübarek Üç Aylar ve Regaib Kandil’inin dünyaya, ülkemize ve tüm İslam Âlemine huzur ve mutluluklar getirmesini diledi.

İl Genel Meclis Başkanı Celalettin GÜNGÖRER, “Dini geleneğimizde özel zamanlarımızdan birisi de, Mevla'mızın rahmetinin sağanak olup yağdığı 3 aylardır. Recep, Şaban, Ramazan adı altında önemli kılınan ayların ilki olan Recep ayına girmiş bulunmaktayız.

Üç Aylar ve bu ayların içinde yer alan Kandiller, gönül evlerimizi aydınlatan ışıklardır. Aynı zamanda üç ayların habercisi olan Mübarek Regaip Kandilini idrak edeceğiz. Kandiller birlik, beraberlik ve kardeşlik ortamımıza daha da katkı sağlayan eşsiz fırsatlardır. Bu duygu ve düşüncelerle, Tüm İslam âleminin ve hemşerilerimizin mübarek üç ayları ve Regaib Kandil’ini tebrik ediyor, ülkemize ve insanlığa dirlik, birlik, milletimize, İslam âlemine barış, huzur ve kardeşlik getirmesini Yüce Mevla’dan niyaz ediyorum” dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber