İl Genel Meclisi'nden  Kazımkarabekir'e Ziyaret

İl Genel Meclisi'nden Kazımkarabekir'e Ziyaret

İl Genel Meclisi Başkanı Adem KAPAR, Meclis Üyeleri Osman AYDIN, İftadiye YILDIZ ve Hayri AY ile birlikte İlimiz Kazımkarabekir İlçesine bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

İl Genel Meclisi Başkanı Adem KAPAR, Meclis Üyeleri Osman AYDIN, İftadiye YILDIZ ve Hayri AY ile birlikte Karaman İlinin Kazımkarabekir İlçesine bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

İlk olarak görevine yeni atanan Kazımkarabekir İlçe Kaymakamı Sayın İbrahim GÖKMEN’i makamında ziyaret etti. Kazımkarabekir ilçe de yapılması planlanan projeler ile ilgili GÖKMEN ile değerlendirmelerde bulunan Başkan KAPAR ve Meclis Üyeleri görevinde başarılar dileyerek ziyareti sonlandırdılar.

Kazımkarabekir ziyaretlerinin ikinci durağı Belediye Başkanı Sayın Ali İhsan ALANLI oldu. Kazımkarabekir İlçesinin Belediye Başkanı ALANLI’yı da ziyaret ederek devam eden ve planlanan çalışmalar ile ilgili yol haritasını konuşan Başkan KAPAR ve Meclis Üyeleri, misafirperverlikleri için teşekkür ederek ilçeden ayrıldılar.

thumbnail_48368507_2060982827525918_5269982613732327424_n.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber