İl Genel Meclisinden Kuntoğlu'na Ziyaret

İl Genel Meclisinden Kuntoğlu'na Ziyaret

İl Genel Meclisi Başkanı Adem Kapar ve İl Genel Meclisi Üyeleri, İl Milli Eğitim Müdürlüğünün yeni yerinde hizmet vermesi nedeniyle, İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu’nu ziyaret etti.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile İl Özel İdaresi işbirliği içerisinde İlimiz ve İlçelerimizde Milli Eğitim ile ilgili güncel konuları ve yatırımları görüşerek, 2019 yılı programı ile ilgili de değerlendirmeler yaptıklarını belirten Kapar ve İl Genel Meclisi Üyeleri, İl Milli Eğitim Müdürlüğünde yer alan toplantı salonlarını, yemekhaneyi ve birimleri de gezerek İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu’na, Milli Eğitim Müdürlüğümüzün yeni hizmet binasının hayırlı olması temennisinde bulundu.

Her zaman olduğu gibi eğitime verilen desteğin karşılıklı işbirliği ve koordinasyon içinde sürdürüleceği vurgulandı.

İl Genel Meclisinden Kuntoğlu'na Ziyaret

İl Genel Meclisinden Kuntoğlu'na Ziyaret

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber