İl Kontenjanı Üç Bant Bilardo Turnuvası Sona Erdi

İl Kontenjanı Üç Bant Bilardo Turnuvası Sona Erdi

Türkiye Bilardo Federasyonu 2017 faaliyet programında yer alan Türkiye 3 Bant Bilardo 3. Etap İl Kontenjanı Seçme müsabakaları Karaman’da tamamlandı.

 

Balıkesir’de düzenlenecek Türkiye 3 Bant Bilardo Şampiyonası 3. Etap’ta mücadele edecek sporcuların belirlenmesi amacıyla Karaman Bilardo İl Temsilciliği’nin düzenlediği 2017 Yılı İl Kontenjanı Üç Bant Bilardo Turnuvası sona erdi. 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Bilardo Eğitim Merkezi’nde 18 Eylül’de başlayan turnuvaya 44 sporcu katıldı. Zorlu ve heyecanlı maçların oynandığı turnuvanın final müsabakasında İsmail Yaşın ve Mustafa Demir karşı karşıya geldi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık ve çok sayıda bilardo severin ilgi gösterdiği final müsabakası, zevkli ve çekişmeli geçti. Yaklaşık bir saat süren final karşılaşmasında İsmail Yaşın, rakibi Mustafa Demir’i 30-23 yenmeyi başardı.

Turnuva sonunda ilk üçe giren sporcular 12-19 Ekim 2017 tarihlerinde Balıkesir ilinde yapılacak olan Türkiye 3 Bant Bilardo Şampiyonası 3. etap müsabakalarında Karaman’ı temsil edecek.

Müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara kupaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, Bilardo İl Temsilcisi Osman Yılmaz ve Uluslararası Bilardo Hakemi Adnan Sezer tarafından verildi.

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber