İl Koordinasyon Kurulu Vali Meral Başkanlığında Toplandı

İl Koordinasyon Kurulu Vali Meral Başkanlığında Toplandı

2018 yılının 2 nci İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Vali Fahri Meral başkanlığında gerçekleştirildi.

17 Nisan 2018 Salı günü Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen koordinasyon kurulu toplantısına, Vali Meral’in yanı sıra Vali Yardımcısı Hacı İbrahim Türkoğlu, ilçe kaymakamları, yatırımcı kuruluşların bölge ve il temsilcileri, ilçe ve belde belediye başkanları, siyasi parti temsilcileriyle il genel meclis üyeleri katıldı.
 
Toplantıda konuşan Vali Meral, “İlimiz genelinde yürütülen kamu yatırımlarının koordinasyonu ve izlenmesi amacı ile 2018 yılının 2 inci koordinasyon kurulu toplantısını yapmak üzere toplanmış bulunuyoruz. Hoş geldiniz ve toplantının ilimiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
 
Toplantıda, yatırımcı kuruluşların temsilcileri tarafından il genelinde yatırımların gerçekleşme durumu ve devam eden projeler hakkında koordinasyon kurulu üyelerine bilgi verilirken, Karaman genelinde genel ve özel bütçeli daireler ile mahalli idareler toplamında 3 milyar 476 milyon 308 bin 345 Türk Lirası  olmak üzere 334 adet proje üzerinde çalışmanın yapıldığı belirtildi.

ceril.jpg

İl Koordinasyon Kurulu Vali Meral Başkanlığında Toplandı

İl Koordinasyon Kurulu Vali Meral Başkanlığında Toplandı

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber