İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu ile Bozkandak Ortaokulunda

İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu ile Bozkandak Ortaokulunda

Karaman Valisi Sayın Fahri Meral köy ziyaretleri kapsamında İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu ile birlikte Bozkandak Ortaokulunu ziyaret etti.

İl Genel Meclisi Başkanı Celalettin Güngörer, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay İlhan Şen ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Orhan Özçalık’ın eşlik ettiği ziyarette, Vali Sayın Fahri Meral ilk olarak Bozkandak Ortaokulu öğrencileriyle buluştu. Vali Meral öğrencilerle bir süre sohbet ederek başarılar diledi.

Daha sonra okul idareci ve öğretmenlerle bir araya gelen Vali Sayın Fahri Meral, okulun eğitim durumu ve yapılan çalışmalara ilişkin İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu’ndan bilgiler aldı.

Ziyaret, Vali Sayın Fahri Meral’in öğretmen ve öğrencilere başarı dilekleriyle sona erdi.

2-029.jpg

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber