İl Müdürü Çalışkan'a Mevka Genel Sekreteri İhsan Bostancı'dan Ziyaret

İl Müdürü Çalışkan'a Mevka Genel Sekreteri İhsan Bostancı'dan Ziyaret

Mevlana Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri İhsan Bostancı ve MEVKA proje uzmanları, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan'ı ziyaret ederek başvurusu kabul edilen ve başvuru aşamasında olan projeler hakkında görüş alışverişinde bulundular.

İmalat sanayiine nitelikli iş gücü sağlayan mesleki eğitim kurumları ile gerçekleştirilen toplantı sonrasında Mevlana Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri İhsan Bostancı ve MEVKA proje uzmanları, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başvurusu kabul edilen ve başvuru aşamasında olan projeler hakkında istişarelerde bulunuldu. Başvuru aşamasındaki İmalat Sanayiinde Nitelikli İnsan Kaynağının Yetiştirilmesi İçin Mesleki Eğitimin Geliştirilmesi programına yönelik, Karaman'daki mesleki eğitim müdürleriyle mesleki eğitimin ihtiyaç ve talepleri belirlenerek gerçekleştirilecek faaliyetlerin desteklenmesi için görüşmeler gerçekleştirildi.

İl Müdürü Mehmet Çalışkan ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek mesleki eğitim ve genel anlamda üretim ve istihdama yönelik projelerle sağladığı destekler için Genel Sekreter İhsan Bostancı nezdinde Mevlana Kalkınma Ajansına teşekkür etti.

Ziyaret, günün anısına çekilen fotoğraflarla son buldu.

15161054_1.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber