İl Müdürü Hayati Kısacık'ın Berat Kandili Mesajı

İl Müdürü Hayati Kısacık'ın Berat Kandili Mesajı

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, Berat Kandili münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Kısacık mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Tüm İslam âlemi olarak, Ramazan ayının müjdecisi olan Berat Kandiline kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Berat Kandili, affolunma ve kardeşlik duygularımızın pekişmesi bakımından bizler için büyük bir fırsattır.

Bütün mübarek gün ve gecelerde olduğu gibi Berat Kandili de insanlar arasındaki sevgi ve saygı bağını, dayanışma ruhunu pekiştiren, birlik ve bütünlüğümüzü, huzur ve esenliğimizi geliştirmemize vesile olan özel ve müstesna gecelerden biridir. Böylesi mübarek gecelerde toplumsal sorumluluğumuzun da farkına vararak dayanışma ve yardımlaşma içinde birbirimizi sevmeli, kini ve nefreti sevgiye; bencilliği fedakârlığa dönüştürerek bütün güzellikleri birlikte paylaşmalıyız.

Berat Kandili vesilesiyle, başta ülkemiz olmak üzere tüm dünyanın barış ve huzura kavuşmasını diler, ülkemizin ve tüm İslam âleminin mübarek Berat Kandilini kutlarım"dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber