İl Müdürü Kısacık'ın  19 Mayıs Mesajı

İl Müdürü Kısacık'ın 19 Mayıs Mesajı

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Kısacık, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşuna giden yolda, ilk ve en anlamlı adımı oluşturan, Yüce Türk Milletinin sonsuza kadar bağımsızlığı için, kurtuluş meşalesini ateşlediği tarihin 98. yıldönümünü, “Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı” coşkusu içinde, milletimizin tüm bireyleriyle kenetlenerek kutluyoruz.

"Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, 19 Mayıs 1919’da Samsun’da yaktığı özgürlük meşalesinin aydınlığı büyük bir hızla tüm yurda yayılmış, milletimizin sarsılmaz azim ve kararlılığıyla birleşmiş ve yedi düvele karşı giriştiğimiz Milli Mücadele sonucunda zaferle taçlanmıştır. Bütün kalbimle inanıyorum ki, 19 Mayıs’ın milli ruhu üzerinde yükselerek çağdaş, demokratik, laik bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti, Cumhuriyetin yılmaz bekçileri olan Türk gençliğinin üstün gayret ve çalışmaları sayesinde güçlü bir ülke olarak ilelebet yaşayacaktır.

Bu düşünceler içerisinde; Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle yad ediyor, sevgili gençlerimizin ve tüm milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftasını yürekten kutluyorum.”dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber