İl Müdürü Kısacık'ın Anneler Günü Mesajı

İl Müdürü Kısacık'ın Anneler Günü Mesajı

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Kısacık mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Karşılıksız emeğin, şefkatin tükenmez kaynağı annelerimiz, bizi millet yapan değerlerin her birimizde hayat bulmasında, yaşatılmasında en çok payı olan aile ve toplum hayatının temel direğidir. Dünyanın en zor görevlerinden birini üstlenmiş, en yüce duygulara sahip, iyiliğin, şefkatin, fedakârlığın, merhametin ve koşulsuz sevginin timsali olan annelerimizin “Anneler Günü’ nü kutlamanın heyecanı ve mutluluğu içerisindeyiz. Dinimizde “Cennet Annelerin Ayağı Altındadır” hadis-i şerifi ile Annelerimizin ne kadar yüksek bir mertebede olduğu belirtilmiş, onlara saygı ve sevgide kusur edilmemesi gerektiğine işaret edilmiştir.

Tarifi imkansız bir sevginin ve şefkatin timsali olan, evlatlarını akıllarından ve yüreklerinden bir an dahi çıkartmayan annelerimiz, bizleri dünyaya getiren, yaşamları boyunca bizim en büyük destekçimiz olan, hayatımızın mucizeleridir. Anne sevgisi, sevgilerin en büyüğü, en kıymetlisidir. Annelerimizi daima mutlu etmek, emeklerinin boşa gitmediğini göstermek, gurur duyacakları evlatlar olmak, onlar için en büyük armağandır.

 Bu duygu ve düşüncelerle başta bu ülkenin varlığı ve birliği için canını seve seve feda eden aziz şehitlerimizin emaneti annelerimiz başta olmak üzere, tüm annelerimizin Anneler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.”ifadelerini kullandı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber