İl Müdürü Kısacık'ın Ramazan Ayı Mesajı

İl Müdürü Kısacık'ın Ramazan Ayı Mesajı

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, Ramazan ayı münasebeti ile bir mesaj yayımladı.

Kısacık, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Onbir ayın sultanı mübarek Ramazan ayına başlıyoruz. Bu ay Kutsal kitabımız Kur’an’ın nazil olmaya başladığı ve oruç ibadetini eda ettiğimiz bir aydır. Toplumsal birlik ve beraberliğimizi güçlendiren önemli zaman dilimlerinden birisidir.

Bu ayda evlerimizin neşesi artacak, akrabalık, komşuluk ve dostlarımızla ilişkilerimiz daha da güçlenecektir. Dini ve insani duyguların daha da yoğunlaştığı, maddi ve manevi sayısız güzelliklerin yaşandığı ve mükafatlarının sınırsız olarak verildiği bu mübarek ayı iyi ve güzel davranışları artırarak en iyi şekilde değerlendirmemiz gerekmektedir. Bu ayda insanlar tuttukları oruçlarla hem bedenlerinin şükrünü yapmış, hem de aç ve yoksulların halini daha iyi anlamış olurlar.

Bu duygu ve düşüncelerle mübarek Ramazan ayının Milli birlik ve beraberliğimizin ruhuna güç katmasını, başta ülkemiz olmak üzere, tüm İslam Alemine hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Haktan niyaz ederim ”ifadelerini kullandı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber