İl Müdürü Mevlüt Kuntoğlu İncelemeler Bulundu

İl Müdürü Mevlüt Kuntoğlu İncelemeler Bulundu

İl Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, hayırsever iş adamı Rafet Nas tarafından Hürriyet Mahallesinde yaptırılan İmam Hatip Ortaokulu ile Karaman Rehberlik Araştırma Merkezi ile Milli Eğitim Müdürlüğü hizmet binasının inşaatını gezerek incelemelerde bulundu.

İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu ilk olarak Karaman Valiliği ile hayırsever iş adamı Rafet Nas arasında 23.01.2018 tarihinde yapılan protokol ile Hürriyet Mahallesine yaptırılan 21 Derslikli Nas İmam Hatip Ortaokulu inşaatında incelemelerde bulundu.  

Daha sonra Karaman Rehberlik Araştırma Merkezi ile Milli Eğitim Müdürlüğü hizmet binasına geçen İl Müdürü Mevlüt Kuntoğlu inşaatın son durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Önümüzdeki yıl tamamlanarak hizmete açılması beklenen Karaman Rehberlik Araştırma Merkezi ile Milli Eğitim Müdürlüğü hizmet binasının zemin katında Karaman Rehberlik Araştırma Merkezi, birinci, ikinci ve üçüncü katlarında ise Milli Eğitim Müdürlüğü hizmet vereceği ifade edildi. 

icerik-005.jpg

İl Müdürü Mevlüt Kuntoğlu İncelemeler Bulundu

İl Müdürü Mevlüt Kuntoğlu İncelemeler Bulundu

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber