İlçesindeki Spor Faaliyetleri Ve Çalışmaların Görüştüler

İlçesindeki Spor Faaliyetleri Ve Çalışmaların Görüştüler

Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdülselam Er'in, İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt'a nezaket ziyaretinde, ilçesindeki spor faaliyetleri ve çalışmalar...

Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdülselam Er'in, İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt'a nezaket ziyaretinde, ilçesindeki spor faaliyetleri ve çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

İnönü Belediye Başkanlık makamında gerçekleştirilen ziyarette, Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdülselam Er'e, Eskişehir Gençlik Hizmetleri Müdürü Hasan Kalın ve İnönü İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Hasan Doğru'da eşlik ederken ziyarette, İnönü İlçesindeki spor faaliyetleri ve çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, nazik ziyaretlerinden dolayı Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdülselam Er'e, Eskişehir Gençlik Hizmetleri Müdürü Hasan Kalın ve İnönü İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Hasan Doğru'ya teşekkür ederken, ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesi sona erdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber