İlk Kez Geldiği Karaman’da Söz Aldı

İlk Kez Geldiği Karaman’da Söz Aldı

Prof.Dr. Nihat Hatipoğlu’nun ilk kez buluştuğu Karamanlılardan yoğun katılım

Karaman Belediyesi Lütfi Elvan Fuar ve Kongre Merkezi ilk programında Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’na ev sahipliği yaptı. Türkiye’nin tanınmış ilahiyatçılarından Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Karaman Belediyesi’nin tertip ettiği etkinlikte Karamanlılarla buluştu.

Karaman Belediyesi tarafından düzenlenen “El Metin” isimli programa ünlü ilahiyatçı yazar Nihat Hatipoğlu konuşmacı olarak katıldı. Elmaşehir Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Lütfi Elvan Fuar ve Kongre Merkezi’nde, ilk defa Nihat Hatipoğlu konferansıyla gerçekleştirilen programa vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Hatipoğlu’ndan önce sahneye çıkan Tasavvuf Sanatçısı Ahmet Kemal Bacak, hain darbe girişimi ve Ömer Halisdemir’i anlatan şiiri okudu. Hatipoğlu ise konuşmasında; Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V.)’in yaşamından kesitler vererek, İslam dininin hoşgörüsüne ve merhamet konularına değinerek salonda duygusal anlar yaşattı.

hatipoglu.jpg

Sohbetini dua ederek tamamlayan ünlü ilahiyatçıya, Karaman Belediye Başkan Yardımcıları Hacı Osman Ünüvar ve Duran Kabaağaç ve Karaman Kent Konseyi Başkanı Ali Konukseven,  günün anısına çeşitli hediyeler verdi.

Karaman halkının yoğun ilgisinden oldukça memnun kaldığını belirten Nihat Hatipoğlu, yaklaşık 1 buçuk saat süren programın sonunda vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu El-Metin Programı Karaman

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu El-Metin Programı Karaman

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber