İlmek İlmek Dokudular, Sertifikalarını Aldılar

İlmek İlmek Dokudular, Sertifikalarını Aldılar

Halk Eğitim Müdürlüğü’nde, İŞKUR ve Milli Eğitim tarafından ortak düzenlenen kursa katılan hanımlara sertifikaları bugün verildi.

Isparta Halı Dokuma Kursunun bitirme sertifikaları bugün verildi. Sertifika programında konuşan Halk Eğitim Müdürü Hüseyin Küçük konuşmasında;

"Toplamda İŞKUR'la bağlantılı olarak 21.000 kişinin katılımıyla unutulmaya yüz tutmuş meslekleri geliştirme programı kapsamında Isparta Halı Dokuma kursunu başarıyla bitiren kursiyerlere hayatlarında başarılarının devamını dilerim.

Halk eğitim faaliyetlerinin yerde her zaman eğitim ilkesinden hareketle öğrenmenin, insanın kendisini yetiştirmesinin, yaşı ve zamanı yoktur. Bizler hayatımızda en önemli unsur olan zamanın iyi ve verimli bir şekilde değerlendirmek isteriz. Çünkü insan hayatında boş zaman olmamalıdır. Merkez olarak tüm çalışanlarımızla, tüm alanlarda normal bir şekilde tüm kurslarımızı açmak istiyoruz. Bu kapsamda genel ve mesleki alanlar içerisinde eylül ayından bugüne kadar 250'ye yakın kurs açtık. Bu kurslarımıza da 7000'e yakın kursiyer kaydı gerçekleşti. Bu kursta İŞKUR İl Müdürlüğününde maddi katkılarıyla 296 saatlik Isparta Halı Dokuma kursunun sertifika törenine katılan herkese teşekkürlerimi iletiyor, sertifika sahiplerine hayırlı olmasını temenni ediyorum. " dedi.

Programda dikkat çeken 296 saatte yapılan Isparta Dokuma halısı sergiye sunuldu. Bayan kursiyerlerin yaptıkları dokuma halılar ve duvar süsleri sergisinin ardından program sona erdi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber