İmiş Günenç'in 1 Mayıs işçi Bayramı Mesajı

İmiş Günenç'in 1 Mayıs işçi Bayramı Mesajı

AK Parti Karaman İl Kadın Kolları Başkanı İmiş GÜNENÇ 1 Mayıs işçi Bayramı Mesajı

Bizler millet olarak, işçilerimizin alın terinin önemini, kutsallığını bilen, bütün insanlığa örnek bir dayanışma kültürünü yüzyıllardır yaşatan büyük bir medeniyetin mirasçılarıyız. Bu anlamda hükümetimiz, milletimizden aldığı güçle, daha güçlü, daha huzurlu, daha gelişmiş, insan hak ve hürriyetlerinin özgürce yaşanabildiği bir Türkiye için çalışmalarını sürdürüyor. 
Bununla birlikte, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü olan işçi bayramının, insan onuruna yaraşır bir şekilde bayram havasında, huzur, güven ve barış ortamında kutlanması için herkesin üzerine düşen sorumluluğun bilincinde olması faydalı olacaktır. Bizlerin de arzusu ve çalışmalarımızdaki temel hedefimiz, çalışanlarımızın iş güvenliği ve sağlığının iyi bir derecede olduğu ortamlarda çalışmalarıdır. 

AK Parti döneminde her zaman işçi kardeşlerimizin yanlarında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Bugün itibariyle öngördüğümüz üzere, merkez idarelerde, diğer kamu kuruluşlarımızda, mahalli idarelerde 900 bini aşan kişiye dokunan bir çalışmayı hükümetimiz tamamlamış durumda. AK Parti 16 yıldır verdiği sözlerin tümünü yerine getirdiği gibi işçi kardeşlerimize verilen kadro sözünü de yerine getirmenin mutluluğunu yaşamaktadır. Kadın işçilerimize doğum izninden, süt iznine, yarım zamanlı çalışmaya kadar bütün haklar verilmiştir. Bu vesile ile işçi ve emekçi vatandaşlarımızın bu anlamlı günlerini en kalbi duygularımla kutluyorum..

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber