İngilizce Dil Eğitimi Kayıtları Başladı

İngilizce Dil Eğitimi Kayıtları Başladı

Karaman Gençlik Kulübü olarak bu dönemde de gençlerin ve yetişkinlerin ihtiyaçları doğrultusunda farklı seviyelerde İngilizce Dil Eğitimi kursu açacaktır.

Ders boyunca görsel, işitsel, yazma ve okuma becerileri geliştirmeyi hedeflenen İngilizce Dil Eğitimi kursunda, dil bilgisi derslerinden daha çok konuşma becerilerini geliştirmeye yönelik dersler ön planda olacaktır. Klasik "Anlıyorum ama konuşamıyorum." gibi söylemler kurs bitiminde son bulacaktır.

Kursu başarıyla tamamlayan öğrenciler Başarı Sertifikası ile ödüllendirilecek ve Avrupa standartlarında geliştirilen Europass Dil Pasaportuna sahip olacaklardır.

Yetişkin grubu İngilizce Dil Eğitimi kursu hafta içi 3 gün ve haftada toplam 300 dakika ders yapılacaktır.

Tüm gruplar için Kurs Başlama Tarihi : 15 Ekim 2018, Pazartesi
Tüm gruplar için Kurs Bitiş Tarihi       : 28 Aralık 2018, Cuma
Kurs sürecinde Üniversite öğrencilerinin vize tarihlerine denk gelen hafta tatil yapılacaktır.

Kursa kayıt yaptıran öğrencilerin, dernek çalışmalarının devam ettirilebilmesine katkı sağlamak amaçlı, belli miktarda bağış yapmaları gerekmektedir.


Ücretsiz Seviye Belirleme Sınavı

Lise öğrencilerinden yaş sınırı olmaksızın ÜCRETSİZ seviye tespit sınavı 15 Ekim 2018 tarihinde kulüp binasında gerçekleştirilecektir. 


Daha fazla bilgi ve kayıt olmak için Karaman Gençlik Kulübü Derneği binasına bekleniyorsunuz.

Adres      : 2. İstasyon Cd. No:4/1 (Basmacılar üzeri)
Web-site : www.karamanyouth.org

thumbnail_3.jpg

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber