İrfan Ataseven Anadolu Lisesi Başarılara Doymuyor

İrfan Ataseven Anadolu Lisesi Başarılara Doymuyor

Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen, Karaman’daki tüm Liselerin katılımıyla gerçekleşen ve yaklaşık 1 ay boyunca süren “Ortaöğretim Okulları arası Münazara Yarışması”nın finali yapıldı.

Geçtiğimiz hafta Perşembe günü, Güzel Sanatlar Lisesinde büyük bir çekişmeye sahne olan final yarışması nefesleri kesti. Final İrfan Ataseven Anadolu Lisesi ile Karaman Anadolu Lisesi arasında gerçekleşti. Yarışmacıların, Türkçeyi kullanma, kurgu ve tonlama, zamanı iyi kullanma gibi kriterlerde değerlendirildiği münazara yarışmasının sonucunda İrfan Ataseven Anadolu Lisesi Karaman İl birincisi olmuştur.

Böylece İrfan Ataseven Anadolu Lisesi bu yıl bölgesel ve ulusal yarışmalarda kazandığı başarılara bir yenisini daha eklemiş oldu.

İrfan Ataseven Anadolu Lisesi bu yıl İstiklal Marşı güzel okuma Yarışması, futsal turnuvası, okçuluk yarışmaları, satranç turnuvası gibi birçok sportif ve kültürel yarışmalarda göstermiş olduğu başarılarla adından sıkça söz ettirmiş oldu. Okul Müdürü Özgür Koca; “Okul idaresi başta olmak üzere, emeği geçen öğretmenlerimizi ve tüm yarışmalarda başarı kazanan öğrencilerimizi tebrik ediyorum” dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber