İŞGEM İle İş Dünyasına Yeni Bir Giriş

İŞGEM İle İş Dünyasına Yeni Bir Giriş

Karaman Habercisi Selman Çolak’dan Karaman İŞGEM’e Ziyaret

Karaman Habercisi Selman Çolak,  Karaman ISGEM Genel Müdürü Ali Kantürk’ü ziyaret etti.

Karaman KOSGEB Müdürü Mevlüt Tavşan’la İŞGEM’de düzenlenen bir eğitim sonrası gerçekleşen ziyarette, İŞGEM faaliyetleri ve hedefleri üzerine konuşuldu.

İŞGEM Nedir?

İş Geliştirme Merkezi; bünyesinde barındırdığı işletmelere, işletme geliştirme koçluğu, destek ağlarına ulaşım, finans kaynaklarına erişim, uygun koşullarda iş yeri mekanı, ortak ofis ekipmanı, ofis hizmetleri gibi hizmetler sunarak işletmelerin en kırılgan oldukları ilk yıllarını sağlıklı bir şekilde aşmalarını ve büyümelerini sağlamak amacıyla kurulan ve işletilen, işletme Kuluçkası, İnkübatör veya İşletme Fidanlığı olarak da adlandırılan merkezlerdir.

Karaman İŞGEM A.Ş. Faaliyetlerine Başlıyor

Karaman ilinde geleceğin sanayici ve iş adamlarını yetiştirmeyi amaçlayan Karaman İŞGEM A.Ş., işletmelere verdiği destek için kar amacı taşımamaktadır ve kapıları yeni fikir olan tüm girişimcilere ve faaliyet gösteren KOBİ’lere açıktır. 

Karaman İŞGEM A.Ş.’ye başvurarak; KOSGEB hibe ve desteklerinden faydalanabilir, uygun koşullarda işiniz için mekan ayarlayabilir, eğitim ve yönetim danışmanlığı hizmeti alabilir, ofis hizmetlerini ortak mekanlarda yürütebilir ve tanıtım-reklam-pazarlama desteklerinden yararlanabilirsiniz.

Karaman OSB’de İşyeri İmkanı!

Karaman Organize Sanayi Bölgesi’nde 2.580 m2  kapalı alan üzerinde kurulan İŞGEM, 5 tanesi 160 m2  ve 16 tanesi 80 m2   olan 21 işyerinden oluşmaktadır.
 

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber