'İşimizi En Doğru ve En İyi Şekilde Yapmak Zorundayız'

'İşimizi En Doğru ve En İyi Şekilde Yapmak Zorundayız'

İl İdare Şube Başkanları Toplantısı Vali Fahri Meral başkanlığında gerçekleştirildi.

10 Ağustos 2017 Perşembe günü gerçekleştirilen toplantıya vali yardımcıları ve il müdürleri katıldı.
 
Toplantı, Vali Meral’in hayırlara vesile olması dilek ve temennisi ile başladı. Daha sonra Toplantı gündemine ilişkin Vali Yardımcısı Dr. Sezer Işıktaş, kamu hizmetlerinin sunumunda uyulacak usul ve esaslar, basına bilgi ve demeç verme, resmi yazışmalar, Karaman Valiliği İmza Yönergesi, tasarruf tedbirleri, mesai saatleri, kılık kıyafet gibi konularla ilgili bilgiler sundu.
 
Gündeme ilişkin bilgilendirmenin ardından Vali Fahri Meral vatandaş taleplerinin önemli olduğunu belirttiği konuşmasında “Vatandaşlardan gelen bütün dilekçelere mutlaka cevap vermemiz gerekiyor. Vatandaşa yapılan geri dönüşler, vatandaşımızın devletine olan bağını daha da kuvvetlendiriyor.

Bizler kamu görevlisi olarak işimizi en doğru ve en iyi şekilde yapmak zorundayız. Kamu hizmetlerinin etkin, hızlı, verimli ve sağlıklı yürütülerek vatandaşlara yönelik en iyi kamu hizmetinin sunulması gerekiyor. Diğer yandan yatırımların daha hızlı ve etkin bir biçimde, sonuca ulaştırılması için bürokratik işlemleri asgari seviyede en kısa sürede ve eksiksiz yaparak yatırımcıların ve yatırımların önünü açmamız gerekiyor” dedi.
 
Vali Meral, toplantının devamında koordinasyonun önemine değinerek, tüm kamu kurumlarının birbirleriyle koordinasyon ve işbirliği halinde olması gerektiğini ifade etti.
 
Toplantı, il idare şube başkanlarının görüş ve öneriyle sona erdi. 

il-sube-koordinasyon-toplantisi.2.jpg

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber