İsmail Atakan Ünver CHP Grup Disiplin Kurulu'na Seçildi

İsmail Atakan Ünver CHP Grup Disiplin Kurulu'na Seçildi

27. Dönemde T.B.M.M.'de görev yapacak milletvekillerinin seçildiği 24 Haziran seçimleri sonrasında, partiler de bu dönem Meclis'te görev yapacak grup yönetim organlarını belirlediler.

24 Haziran'da, uzun bir aradan sonra CHP'nin ilimizden çıkardığı milletvekili olma başarısını gösteren Av. İsmail Atakan Ünver, önümüzdeki 27. Dönemin ilk yarısında görev yapmak üzere CHP T.B.M.M. Grup Disiplin Kurulu'na seçildi.

Chp'nin grup organ ve temsilcilerinin belirlendiği kapalı grup toplantısında CHP Meclis Grup Başkanvekilleri, Meclis Başkanvekili, Grup İdare Amiri, Meclis Katip Üyeleri, Grup Yönetim Kurulu, Grup Disiplin Kurulu ve Grup Denetçilerinin seçimi yapıldı. Yapılan seçimde CHP Karaman Milletvekili Av. İsmail Atakan Ünver, görevi milletvekillerinin disiplin işlemlerini yürütmek olan ve 7 kişiden oluşan Grup Disiplin Kurulu'na seçildi.

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber