Isparta, Karaman Belediye Spor Maçını Bekliyor

Isparta, Karaman Belediye Spor Maçını Bekliyor

Şampiyonluk yolunda önemli maç bu pazar oynanacak.

Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Lig 7’nci grupta mücadele eden Isparta 32 Spor hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde ligin güçlü ekiplerinden Karaman Belediyespor ile karşılaşacak. Bu maça girişler ücretsiz olacak, ayrıca bayrak dağıtımı da yapılacak.

BAL 7’nci grubun şampiyonluk mücadelesi veren takımlarından Isparta 32 Spor ve Karaman Belediyespor bu hafta sonu Isparta Atatürk Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Saat 14:00’de başlayacak müsabakaya yönetim kararı ile girişler ücretsiz olacak.

Isparta 32 Spor Başkanı Atakan Yazgan tarafından alınan kararla hem girişler ücretsiz olacak hemde takımın bayrağı ücretsiz olarak dağıtılacak. Başkan Yazgan konu hakkında yaptığı değerlendirmede şu açıklamada bulundu: “Bu hafta sonu ligin önemli ve güçlü ekiplerinden Karaman Belediyespor’u ağırlayacağız. Bu son derece önemli maç için bütün spor severleri tribüne davet ediyoruz. Maça giriş ücretsiz olacaktır. Taraftarlarımızdan ricam küfür edilmemesi ve sahaya yabancı madde atılmamasıdır. Spor dostluk ve kardeşlik demektir. Ayrıca futbolcularımızın maç esnasında oyundan soğumamaları için sahaya ne olursa olsun, yabancı madde atılmamasını talep ediyorum” dedi. BAL 7’nci grupta mücadele eden Isparta 32 Spor 34 puanla 3’ncü sırada bulurken, rakibimiz Karaman Belediyespor ise 35 puanla 2’nci sırada yer alıyor.

86663466_2302116016556714_1137900887281238016_o.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber