İstanbul’da Daha Güçlüyüz

İstanbul’da Daha Güçlüyüz

İstanbul’daki Karamanlılar iftar yemeğinde bir araya geldi.

Karaman Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu üyeleri ile iftarda beraber olup Federasyon Kuruluşu Başkanı Rafet Akdaş, İstanbul İl Dernekler Müdürlüğü onayı ile onaylanan kuruluşun yapacaklarını dernek başkanlarına anlattı.

Karaman Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Rafet Akdaş yaptığı açıklamada, “Her dernek kendi faaliyetlerini eskiden olduğu gibi icra edecek olup, ulusal ve uluslararası programlarda beraber olup daha da güçlü olmak için yola koyulduk ilk faaliyet olarak İstanbul’da büyük ses getirecek Karaman tanıtım günleri akabinde Uluslararası Karaman Tanımı büyük katılımlı iftar ile faaliyetlerimize başlamak için yola koyulduk. İftar günümüzü tarihini önümüzdeki günlerde bildirilecektir. Bizlerle beraber olan İst.Sarıveliler Dernek Başkanı Abdullah Kaba, Karaman ve Ayrancı Yardımlaşma Derneği Başkanı Halil Küpdilli, Ambar Köyü Dernek Başkanı Hüseyin Tekin, Kıraman Köyü Denek Başkanı Memiş Yeşildaş, İstanbul’un çeşitli yerlerinden olan bizim kardeşlerimiz aslen Karamanlı olan evladı Fatihan Balkan Türkleri Rumeli Türkleri kardeşlerimiz Taşkaleliler Dernek başkanlarımız yönetim kurullarına, bizlere gönül veren, destek olan değerli bürokratlarımız, hemşehrilerimiz, üyelerimize hülasa herkese teşekkür ederiz.” dedi.

,crek.jpg

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber