İstanbul'da Dil Bayramı Etkinliği

İstanbul'da Dil Bayramı Etkinliği

İstanbul Karamanlılar derneğinden İstanbul'da dil etkinliği.

İstanbul Karamanlılar Derneği (İSKARDER) Başkanı Rafet Akdaş "Caddelerimizin ve sokaklarımızın, isminin ne anlama geldiğini bilmediğimiz mağazalar ve tabelalarla dolu. Korkunç bir kültür yıkımı ile karşı karşıyayız. Yerli olan ve milli olan her şey maalesef eskimiş olarak görülüyor. Yabancı hayranlığı bilinçaltımıza işlemiş durumda.

Kültürümüzü ve medeniyetimizi korumak; dilimizi korumaktan geçiyor. Bir medeniyet gelecek kuşaklara ancak ve ancak dil ile aktarılabilir.

Medeniyet Dili Türkçe’mizi konuşacağımız ve bayram havasında geçecek kapsamlı bir program"

Dil Edabiyat konusunda kendi alanlarıda uzman  hocalar, ünlü sanatçıların katılımları  Aslan Mustafa'nın Sunumu ile yapılacak programımıza siz değerli hemşehrilerimizin teşrifleri bizlere onur verecektir"dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber