İstanbul'da Karamanlılardan Renkli Gece

İstanbul'da Karamanlılardan Renkli Gece

İstanbul'da yaşayan Karamanlılar arabaşı gecesinde bir araya geldiler

İstanbul Karamanlılar Derneği ve Ayrancı Yardımlaşma Derneklerinin beraberliğinde arabaşı gecesi İstanbul'da düzenlendi.

Hemşehrilerimizin buluşmasında renkli anlar yaşandı. İstiklal Marşı ile başlayan program Kur'an tilaveti ve açılış konuşmaları ile devam etti. 15 Temmuz şehitlerimiz için hazırlanan sinevizyon gösterisi ve Belgesel Yapımcısı Gazeteci Yazar İsmail Kahraman'ın hazırladığı Karaman ve İlçeleri Belgeseli büyük ilgi gördü. 

Yönetim kurulları adına Başkan Rafet Akdaş "Karakışa rağmen salonu dolduran, proğrama katkı veren tüm hemşerilerimiz'e protokolümüzün değerli üyelerine, arabaşı beyimiz Halil Şahin Bey'e ve tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber