İstanbul’daki Terör Saldırısı Karaman’ı da Vurdu!

İstanbul’daki Terör Saldırısı Karaman’ı da Vurdu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaralı polisleri ziyaret etti

Beşiktaş'taki hain terör saldırısında şehit sayısı 41'e yükseldi. Şehitlerde 33'ünün polis olduğu öğrenildi. Öte yandan saldırıyı da TAK üstlendi.

Saldırı Karaman’ı da vurdu.

Konyalı olarak ajanslara geçen Şehit Polis Metin Düzgün’ün Ayrancılı Hüseyin Düzgün'ün torunu olduğu öğrenildi. Metin Düzgün'ün cenazesi bugün öğle saatlerinde Konya'daki baba evine getirilerek Konya'da defnedilmesi bekleniyor.

Saldırıda yaralanan polisimiz ise Bastırıklı Kayhan Şahan.

Şahan Karaman Eski Valisi Murat Koca’nın teyzesinin oğlu. Beşiktaş'taki hainlerin saldırısından yaralı olarak kurtulmuş olup sağlık durumu iyi.

Cumhurbaşkanı hastane ziyaretinde Şahan’ın sağlık durumu hakkında bilgi alırken, Karamanlılar Derneği de ziyaret ederek moral verdi.  

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber